Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi

Sinekli Bakkal Sevenleri İçin...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce

yaprak dökümü
TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_lcap48%TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_rcap
 48% [ 13 ]
avrupa yakası
TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_lcap11%TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_rcap
 11% [ 3 ]
hatırla sevgili
TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_lcap11%TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_rcap
 11% [ 3 ]
sıla
TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_lcap0%TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_rcap
 0% [ 0 ]
arka sokaklar
TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_lcap30%TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Vote_rcap
 30% [ 8 ]
Toplam Oylar : 27

YazarMesaj
melek
Aktif Üye
Aktif Üye
melek

TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Empty
MesajKonu: TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce   TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce EmptyPtsi Şub. 04, 2008 12:26 pm

sizce hangisi şıklar haricinde cevapda verebilirsiniz
melek
Aktif Üye
Aktif Üye
melek

TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce Empty
MesajKonu: Geri: TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce   TÜRKİYE'DE en çok izlenen dizi hangisi sizce EmptyPtsi Şub. 04, 2008 12:28 pm

ben avrupa yakasına oy verdim ama ondan sonra hatırla sevgili ve yaprak dökümününde çok izlendiğini düşünüyorum şahsen ben ilk zamanları hatırla sevgili hastasıydım şimdide izliyorum tabi

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sizce en iyi komedyen hangisi?
» Hangisi?
» en iyi rock grup hangisi?