| Farz et ki... | |
|
+3Neslihan Okn_Dnz serenity_zynp 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
serenity_zynp Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : Konstantinapolis :) Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Farz et ki... Salı Ocak 01, 2008 10:58 pm | |
| Evet arkadaşlar oyunumuz çok basit. herkes bir soru soracak, ondan sonra gelen kişi de cevaplayacak örn: farz et ki birine ilan-ı aşk edeceksin nerde yaparsın? alttaki: romantik bi ortamda gibi. cevap veren tekrar soru sorsun farz et ki seni evlendiriyorlar zorla ama evleneceğin kişi en nefret ettiğin kişi ne yapardın?(şimdi benden sonra gelen cevap versin ve yeni bi soru sorsun tamam mı?) | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 29 Nerden : Tekırdag Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : Konstantinapolis :) Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 4:03 pm | |
| üstteki değil alttaki olcak canım bende kaçardım ya da bi şekilde ailemi vazgeçirirdim farz et ki çok sevdiğin bi arkadaşını sevgilinle çok samimi bir biçimde görüyosun napardın?
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 6:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:31 pm | |
| prdn pardon canım alıskanlık anladın yıen yinesen onla arkadaslıgımı bıtırıdım sevgılımden ayrılırım farzet kı yolda yururken ozge ozberkı gordun & Türkçemizi düzgün kullanalım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:39 pm | |
| öyle çok çılgın bişi yapmazdım ama ona ne kadar hayran olduğumu falan anlatır imza isterdim anladım ben onu denizcim alttaki sen napardın?
En son tarafından Paz Ocak 06, 2008 6:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:47 pm | |
| aynn aynen senın gıbı farzet kı denız gezmıs tekrar hayata donecek (tabı bu sadece bır hayal) ama bunun karsılıgında annen olecek ne yaparsın annenın olmesıne karsılık denızı ıste mısın & Türkçemizi düzgün kullanalım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:49 pm | |
| en zor soru.... annem demek çok kolay geliyor ama deniz gezmiş yani.... dünyanın sayılı solcu öğrenci liderlerinden biri.... ama annem heralde alttaki sence? | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:51 pm | |
| yaa baska bırısı olsa kabul ederdım ama annemm en mantııklısı denız gezmısın grı geri donmesı ama anne ııste yanı YORUMSUZ usttkı üstteki sen & Denizcim lütfen i, ş, ç, ö, ğ vs. harfleri kullan... | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 5:54 pm | |
| tekrar hatırlatiyim canım alttaki olcak ama üstteki de bendim bir şey değişmiyor ben dedim zaten diyeceğimi farz et ki çok önemli bi ödevin var ama sınavın da var önce hangisini yaparsın ve neden?
En son tarafından Cuma Ocak 04, 2008 10:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Neslihan Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 6:34 pm | |
| öncelikle sınavıma çalışırım daha sonra ödevimi yaparım.Ya da ödevimi yapamazsam öğretmene söylerim anlayışla karşılayacaktır alttaki, bir arakdaşına arkadaşına en değerli eşyanı ödünç verdin ama arkadaşın sana geri veremedi çünkü kaybetmiş ne yaparsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Çarş. Ocak 02, 2008 7:17 pm | |
| arkadaşlığımın derecesine bakarım. yani çok yakın değilse kızarım ve bağırırım. ama can ciğer kankamsa bişi yapmam çünkü güvenimi kazanmıştır. alttaki farz et ki tam doğmgününde doğum gününde sinekli bakkal'ın yayından kaldırıldığını öğreniyorsun tepkin nasıl olur | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 2:11 pm | |
| co çok cok cok uzlurum üzülürüm gogum doğum gunumu ıptal ederım alttakı farzet kı annenle baban ayrılıyor ne yaparsın | |
|
| |
Cansel_Melda Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 4:29 pm | |
| nedenini bilmek isteripm bir kere eger geçerli ise zaten evli kalmalari anlamsiz olur... alttaki farz et ki zamani geriye alabilme firsatin var ama sadece bir kere neyi geri duzeltirsin ?? | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 4:33 pm | |
| bılmem kı sınıftan bır arkadasım var o onceden cok yakın arkadasımdı ama benı cok uzdu heralde onla arkadaslıga baslamazıdm ustekı farzet kı sıneklı bakkaldan rol teklıfı alıyorsun, yanı senı dızıde oynatmak ıstıyorlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 4:40 pm | |
| evet derdim herhalde ??? alttaki farz et ki sinekli bakkal dizisi evinde çekim yapmak istiyor ne yapardin ;D | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 4:52 pm | |
| annem babam kabul ederse ben dunden razıyım usttekı farzet kı ozge ozberk dızıden cıkıyor ve onu yerıne bır maken mesala asuman krause gelıyor ne yapardın | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 4:57 pm | |
| begenirsem izlerim (ki sanmiyorum) begenmessem izlemem hele asuman krause nefret ediyorum alttaki ya sen ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 6:50 pm | |
| ay çok kötü olur... ama izlemekten vazgeçmem alttaki farz et ki hatırla sevgili başka bir kanala geçiyor(aman allah korusun!) ve sinekli bakkalın kaşısına koyuluyor naparsın? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 7:04 pm | |
| hs yani... sinekli bakkal ı da youtube dan falan izlerim heralde alttaki farz et ki adına arama emri çıkıyor. sadece düşüncelerin yüzünden(anladınız sol-sağ) yakalanırsan ne ceza çekeceğin belli değil kaçar mısın teslim olur musun? | |
|
| |
Neslihan Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Perş. Ocak 03, 2008 7:39 pm | |
| kabul ederdim ve izin verirdim. alttaki sinekli bakkal setine gittin ne yapardın ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Cuma Ocak 04, 2008 3:01 pm | |
| bugüne kadar birçok dizi ve program setine gittim(hs ve sinekli bakkal hariç ) orda uslu uslu oturmaktan başka birşey yapamıyosun alttaki farz et ki en sevdiğin dizi(ler)den biri(ler)iyle gezme şansın var kim(ler) olurdu? | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... Cuma Ocak 04, 2008 6:42 pm | |
| yanlıs anlamadıysam 1. hatırla sevgılı 2.sıneklı bakkal 3. elveda rumelı 4. karayılan usttekı ya sen? | |
|
| |
| Konu: Geri: Farz et ki... Cuma Ocak 04, 2008 8:51 pm | |
| denizcim alttaki olacak yine sorduğum o değildi ki.... hangi diziden kim. bence hs'den cansel,berk,belçim sb'den özge alttaki farz et ki siteden atılıyorsun tepkin ne olurdu?(adminim eğer sen gelirsen sadece üye olduğunu düşün )
En son tarafından C.tesi Ocak 05, 2008 6:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Okn_Dnz Süper Moderatör
| Konu: Geri: Farz et ki... C.tesi Ocak 05, 2008 12:52 pm | |
| cok uzulur nedenını merak ederdım yonetıcı haklıysa kaderıme razı olurdum usttekı sen | |
|
| |
| Farz et ki... | |
|