Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi

Sinekli Bakkal Sevenleri İçin...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

2. Bölüm Yorumları...

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

2. Bölüm Yorumları... Empty
MesajKonu: 2. Bölüm Yorumları...   2. Bölüm Yorumları... EmptyPerş. Ocak 03, 2008 9:16 pm

Yorumlarımız buraya... Hadi bakalım...
https://sineklibakkal.yetkin-forum.com
Neslihan
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Neslihan

MesajKonu: Geri: 2. Bölüm Yorumları...   2. Bölüm Yorumları... EmptyPerş. Ocak 03, 2008 11:05 pm

çok güzel bir bölümdü .sonunda teyfik geldi istanbula çok sevindim, ayrıca emineyi sevmedim ben insan kızına destek olur babasının yanında hiç kızını kollamıyor.Bide bana çok yapmacık oynuyor gibi geldi o kadın. tabi ilk bölümler ilkerki bölümlerde daha net görüceğiz.
Son sahne süperdi rabia'nın babasına sarıldığı sahneye bittim.Peregrini de rabia ya aşık oldu, ztn onurla sözleniceğini görünce adam şoke oldu.Ama dizide Peregrini biras yaşlı gibi kalıyor rabia ya bana mı öyle geldi ? gerçi aşık yaşı yoktu Smile bu arada teyfik emineye hala aşık Smile
yıllar geçiyor eskisinden hiç birşey hiç bir anı eksilmiyor.
serenity_zynp
Süper Moderatör
Süper Moderatör
serenity_zynp

MesajKonu: Geri: 2. Bölüm Yorumları...   2. Bölüm Yorumları... EmptyCuma Ocak 04, 2008 2:48 pm

bu bölümde oyuncuların bazıları yapmacık geldi bana.... bilmiyorum neden ama sanki zorlanıyormuş gibiydiler.. onun dışında güzel bi bölümdü Smile
Okn_Dnz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Okn_Dnz

MesajKonu: Geri: 2. Bölüm Yorumları...   2. Bölüm Yorumları... EmptyCuma Ocak 04, 2008 6:55 pm

cok guzell bır bolumdu en cok rabıanın annesı rabıaya tookat attı ya o sahneye gıcık oldum gcık kadın Mad

&
Dizi karakteri de olsa kullandığınız uslüba dikkat ediniz!
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: 2. Bölüm Yorumları...   2. Bölüm Yorumları... EmptyPtsi Ocak 07, 2008 6:30 pm

Okn_Dnz lütfen Türkçe'yi düzgün kullan...
https://sineklibakkal.yetkin-forum.com

2. Bölüm Yorumları...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-