Çekim yaparken sessisiz ama...
İstanbul’da özellikle son dönemde Anadolu Yakası sahil kesiminde yapılan dizi çekimlerinden semt sakinleri hayli rahatsız. Sinekli Bakkal’ı Beykoz’da çektiklerini anlatan Özge Özberk de bu konuya değinmeden geçemedi...
atv’de Berna Laçin’in programına katılan Özge Özberk, Halide Edip Adıvar’ın romanından diziye uyarlanan Sinekli Bakkal’ın çekimlerini Beykoz ve Kanlıca’da yaptıklarını anlattı.
Özberk, Anadolu Yakası’nın sahil kesiminde çok sayıda dizi çekildiğine dikkat çekti ve "Dizilerin çoğunluğu Anadolu Yakası’nın sahil kesiminde çekim yapıyor. Herkes orada olduğu için artık orada yaşayan halk biraz sinirleniyor bu duruma. Setlerde yüksek ses oluyor, çok kalabalığız, başka türlüsü mümkün değil. Elimizden geldiğince sessiz sakin bir an önce bitirip gidelim diyoruz ama bazen de öyle olmuyor" diyerek yaşanan sıkıntıyı dile getirdi.
Bu arada genç oyuncu, henüz yeni başlayan ve dikkat çeken dizideki ilahileri neden kendisinin seslendirmediğini de şöyle anlattı: "İlahileri ve kasideleri ben söylemek isterdim ama böyle bir vaktimiz olmuyor maalesef. Çiğdem hocamız var bizim o söylüyor. Keşke vaktim olsaydı da ben söyleyebilseydim."
Kaynak:televizyongazetesi