Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sinekli Bakkal Dizisi Fan Sitesi

Sinekli Bakkal Sevenleri İçin...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Çekim yaparken sessisiz ama...

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Çekim yaparken sessisiz ama... Empty
MesajKonu: Çekim yaparken sessisiz ama...   Çekim yaparken sessisiz ama... EmptyPtsi Ocak 07, 2008 6:35 pm

İstanbul’da özellikle son dönemde Anadolu Yakası sahil kesiminde yapılan dizi çekimlerinden semt sakinleri hayli rahatsız. Sinekli Bakkal’ı Beykoz’da çektiklerini anlatan Özge Özberk de bu konuya değinmeden geçemedi...

atv’de Berna Laçin’in programına katılan Özge Özberk, Halide Edip Adıvar’ın romanından diziye uyarlanan Sinekli Bakkal’ın çekimlerini Beykoz ve Kanlıca’da yaptıklarını anlattı.

Özberk, Anadolu Yakası’nın sahil kesiminde çok sayıda dizi çekildiğine dikkat çekti ve "Dizilerin çoğunluğu Anadolu Yakası’nın sahil kesiminde çekim yapıyor. Herkes orada olduğu için artık orada yaşayan halk biraz sinirleniyor bu duruma. Setlerde yüksek ses oluyor, çok kalabalığız, başka türlüsü mümkün değil. Elimizden geldiğince sessiz sakin bir an önce bitirip gidelim diyoruz ama bazen de öyle olmuyor" diyerek yaşanan sıkıntıyı dile getirdi.

Bu arada genç oyuncu, henüz yeni başlayan ve dikkat çeken dizideki ilahileri neden kendisinin seslendirmediğini de şöyle anlattı: "İlahileri ve kasideleri ben söylemek isterdim ama böyle bir vaktimiz olmuyor maalesef. Çiğdem hocamız var bizim o söylüyor. Keşke vaktim olsaydı da ben söyleyebilseydim."

Kaynak:televizyongazetesi
https://sineklibakkal.yetkin-forum.com
Okn_Dnz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Okn_Dnz

MesajKonu: Geri: Çekim yaparken sessisiz ama...   Çekim yaparken sessisiz ama... EmptyPaz Ocak 13, 2008 5:29 pm

özge özberkin gercel sesi güzel mi ki?
highqual
Süper Moderatör
Süper Moderatör
highqual

MesajKonu: Geri: Çekim yaparken sessisiz ama...   Çekim yaparken sessisiz ama... EmptyPtsi Ocak 14, 2008 9:00 pm

bilmem ki ama daha önce rol aldığı dizilerden öğrenebiliriz gerçek sesini ama ben kötü olduğunu sanmıyorum

1 sayfadaki 1 sayfası